Η Λύση της Dahua για την αντιμετώπιση και τον έλεγχο του Κορωνοϊού

Το έτος 2020 αναμένεται να είναι ιδιαίτερο μετά το ξέσπασμα του νέου ιού COVID-19. Μέχρι σήμερα, η εξαιρετικά μεταδοτική ασθένεια έχει αφαιρέσει πολλές ζωές, ειδικά στην Κίνα, τη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία, αλλά και σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

Η Dahua, κορυφαίος πάροχος λύσεων βιντεοεπιτήρησης, ήταν από τις πρώτες εταιρίες που συμμετείχαν ενεργά στην πρόληψη, τον έλεγχο και την καταπολέμηση του ιού, ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα κρούσματα. Μετά την αποστολή της πρώτης παρτίδας θερμικών καμερών στην περιοχή Wuhan στις 24 Ιανουαρίου, η θερμική λύση που προσφέρει η Dahua έχει χρησιμοποιηθεί σε χιλιάδες τοποθεσίες στην Κίνα, συμπεριλαμβανομένων των κόμβων μεταφοράς, των εμπορικών συγκροτημάτων, των τραπεζών και άλλων χώρων.

Οι λύσεις θερμικών καμερών της Dahua μπορούν και αναγνωρίζουν την θερμοκρασία ενός ανθρώπου και ως εκ τούτου να ανιχνεύουν σε πραγματικό χρόνο εάν το άτομο αυτό έχει πυρετό. Για να μετρήσουμε τη θερμοκρασία 5.000 ατόμων με ένα τυπικό θερμόμετρο, θα χρειαστούμε περίπου 4.2 ώρες (τουλάχιστον 3 δευτερόλεπτα ανά άτομο). Ωστόσο, με τη λύση που προσφέρει η εταιρία χρειαζόμαστε μόνο 30 λεπτά, δηλαδή 3 άτομα ανά δευτερόλεπτο! Η θερμική λύση της παρουσιάζει τεράστια ακρίβεια (± 0.3 °C) και έχει αναμφίβολα βοηθήσει στον εντοπισμό ύποπτων περιπτώσεων. Το «Dahua Thermal Solution» βρίσκεται στην πρώτη γραμμή από την αρχή, βοηθώντας στην πρόληψη και τον έλεγχο της επιδημίας σε αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς, νοσοκομεία, σχολεία και άλλες τοποθεσίες σε όλη την Ασία. Με υψηλή ακρίβεια, υψηλή απόδοση και εύκολη ανάπτυξη, η λύση της εταιρίας μπορεί να εφαρμοστεί σε πληθώρα εγκαταστάσεων.

anynetsolution:

This website uses cookies.