• Μίλα με έναν ειδικό!
 • +30 210 98 28 739

Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Αναζητήστε την ερώτησή σας παρακάτω ή στείλτε μας το ερωτημα σας.
 • Γιατί να βάλω σύστημα ασφαλείας;
  Ένας σύγχρονος συναγερμός είναι μια οικονομική και αποδοτική λύση για την αποτροπή μια διάρρηξης. Οι πιο πολλοί διαρρήκτες ελέγχουν αν υπάρχει κάποιο σύστημα ασφαλείας εγκατεστημένο πριν εισβάλουν. Η παρουσία ενός τέτοιου συστήματος αποτρέπει τους διαρρήκτες και το κόστος εγκατάστασης είναι μικρότερο από τη ζημιά μιας διάρρηξης.
 • Πόσο κοστίζει ένα σύστημα ασφαλείας;
  Το κόστος ενός συστήματος ασφαλείας δεν πρέπει να είναι το βασικό κριτήριο για την επιλογή του. Το βασικότερο είναι το σύστημα να καλύπτει τις ανάγκες του χώρου που θα εγκατασταθεί. Τα υλικά να είναι από επώνυμους οίκους που προσφέρουν εγγύηση καλής λειτουργίας τουλάχιστον 2 έτη αλλά και υποστήριξη μετά από την πάροδο της εγγύησης. Εμείς, μέσα από την μεγάλη γκάμα των συνεργαζόμενων εταιριών, μπορούμε και προσφέρουμε την κατάλληλη λύση για τον χώρο σας, λύση που θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια και σιγουριά.
 • Είναι τα ασύρματα συστήματα συναγερμού αξιόπιστα;
  Τα τελευταία χρόνια οι περισσότεροι οίκοι έχουν κυκλοφορήσει ασύρματα συστήματα συναγερμού. Παράλληλα όμως έχουν κυκλοφορήσει από κατασκευαστές της Ασίας και πάρα πολύ οικονομικά ασύρματα συστήματα συναγερμού αμφιβόλου ποιότητας αλλά κυρίως αμφιβόλου αποτελεσματικότητας σε μια πιθανή διάρρηξη. Τα πιο πολλά οικονομικά συστήματα δεν καλύπτουν τις ελάχιστες προδιαγραφές ασφαλείας, π.χ δεν ενημερώνουν τον χρήστη αν κάποια ασύρματη επαφή η ραντάρ δεν λειτουργεί λόγω βλάβης ή λόγω εξάντλησης της μπαταρίας. Τα συστήματα που εγκαθιστούμε είναι όλα επιλεγμένα από τους μεγαλύτερους οίκους, έτσι η αξιοπιστία που προσφέρουν είναι εφάμιλλη των ενσύρματων συστημάτων.
 • Ενσύρματο ή ασύρματο σύστημα συναγερμού?
  Είναι μία ερώτηση που ταλαιπωρεί τους καταναλωτές. Απάντηση ξεκάθαρη δεν υπάρχει. Η επιλογή ενός ασύρματου ή ενσύρματου συστήματος έχει να κάνει από ένα μεγάλο πλήθος παραμέτρων. Η κάθε επιλογή έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα (κόστος και ευκολία εγκατάστασης, δυνατότητα επέκτασης κτλ). Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε και να επιλέξουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας.
 • Κέντρο λήψης σημάτων, αξίζει;
  Η σύνδεση του συναγερμού με κέντρο λήψης σημάτων (ΚΛΣ) έχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα και μόνο ένα μειονέκτημα, την ετήσια συνδρομή. Όλοι οι συναγερμοί της αγοράς έχουν ενσωματωμένο κωδικοποιητή σημάτων, είναι δηλαδή σχεδιασμένοι να συνδέονται με ΚΛΣ έτσι δεν χρειάζεται να εγκατασταθεί κάποια επιπρόσθετη πλακέτα η εξάρτημα παρά μόνο ο προγραμματισμός του συστήματος για την σύνδεση. Τα πλεονεκτήματα που μας παρέχει το ΚΛΣ συνοπτικά είναι τα εξής: Σήμα διάρρηξης, άμεση επικοινωνία με την αστυνομία και με τον χρήστη και περιγραφή της προέλευσης του σήματος (ραντάρ, επαφή, κτλ) Σήμα πυρκαγιάς (εφόσον υπάρχουν εγκατεστημένοι πυρανιχνευτές), άμεση επικοινωνία με την πυροσβεστική και με τον χρήστη Σήμα αφόπλισης υπό απειλή, άμεση επικοινωνία με την αστυνομία και περιγραφή ότι απειλείται η ζωή του χρήστη Ημερήσιο σήμα ελέγχου και καλής λειτουργίας του συναγερμού αλλά και της τηλεφωνικής γραμμής, επικοινωνία με τον χρήστη και με τον εγκαταστάτη σε περίπτωση προβλήματος Σήμα απώλειας ρεύματος 220V, επικοινωνία με τον χρήστη και περιγραφή του προβλήματος
 • Πόση ώρα διαρκεί η μπαταρία του συναγερμού μου;
  Αυτό εξαρτάται από το πλήθος των περιφερειακών (πληκτρολόγια, ραντάρ, μονάδες επέκτασης, gsm module κτλ) που είναι εγκατεστημένα στο σύστημά μας. Μια τυπική εγκατάσταση σε ένα σύστημα με ένα πληκτρολόγιο και πέντε ραντάρ με μπαταρία 7Ah μας δίνει αυτονομία 24 ωρών. Σε πιο μεγάλες εγκαταστάσεις τοποθετούμε 2 μπαταρίες έτσι ώστε η αυτονομία του συστήματος να είναι τουλάχιστον 24 ώρες.
 • Έχω κατοικίδιο, μπορώ να έχω και συναγερμό;
  Εννοείται! Στην αγορά υπάρχουν ανιχνευτές κίνησης που παραβλέπουν την ύπαρξη των μικρών μας φίλων. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας αναφέρετε την ύπαρξη κατοικιδίου για να σας προτείνουμε τον κατάλληλο ανιχνευτή κίνησης.
 • Επαφές στα παντζούρια-ρολά ή στα τζάμια;
  Η απάντηση είναι απλή, και στα 2! Έτσι έχουμε την μέγιστη ασφάλεια αλλά και την μέγιστη ελευθερία αν θέλουμε για κάποιο λόγο να αφήσουμε κάποιο παντζούρι ή τζάμι ανοιχτό.
 • Ποιος είναι ο καλύτερος συναγερμός;
  Αυτός που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες ασφάλισης του χώρου σας.

Δεν βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε; Στείλτε μας την ερώτηση σας!

  εδώ