Σύστημα Ασφαλείας και δικτύου στο κατάστημα igo στο Περιστέρι

Στο Περιστέρι και συγκεκριμένα στην οδό Αιμιλίου Βεάκη το 2018 άνοιξε τις πύλες του το κατάστημα καλλυντικών και αρωμάτων igo. Η εταιρεία μας ανέλαβε και υλοποίησε με επιτυχία την εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος ασφαλείας και επικοινωνίας του καταστήματος

Για ακόμα μια φορά για το σκέλος του συστήματος ασφαλείας επιλέχτηκε ο οίκος Paradox Canada. Η ποιότητα κατασκευής και το επίπεδο ασφαλείας των συστημάτων του συγκεκριμένου οίκου σε συνδυασμό με την κατάρτιση και την εμπειρία των τεχνικών μας προσφέρουν ολοκληρωμένη ασφάλεια στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ο χώρος επιτηρείται όλο το 24ωρο από το κέντρο λήψης που συνεργαζόμαστε και επιπλέον ο συναγερμός ελέγχεται απομακρυσμένα μέσω του Insite Gold App της Paradox.

Η επιτήρηση του χώρου πραγματοποιείται με κάμερες Hikvsion 5 mpixel και παρέχεται δυνατότητα παρακολούθησης τόσο τοπικά όσο και απομακρυσμένα μέσω της εφαρμογής HikConnect της Hikvision.

Η δικτυακή διασύνδεση του καταστήματος επιτυγχάνεται μέσω του VDSL Router της Draytek που προσφέρει σταθερή σύνδεση, ταχύτητα αλλά και πλήθος άλλων λειτουργιών όπως VPN.

anynetsolution:

This website uses cookies.